Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre cele mai mari pedepse date vreodată A primit 1.500 de ani de închisoare pentru că şi-ar fi violat fiica

ro

23 Oct, 2016 11:11 1479 Marime text
Un bărbat din California, acuzat că și-ar fi violat fiică minoră, a primit una dintre cele mai mari pedepse date vreodată, informează stirileprotv.ro.
 
Conform The Guardian, bărbatul de 41 de ani a primit 1.500 de ani de închisoare, după ce s-a descoperit că individul își violase regulat fiica, timp de 4 ani. Bărbatul a primit sentința vineri, fiind cea mai mare sentință acordată vreodată în istoria orașului Fresno, din California. Pedepsele cumulate pentru mai multe capete de acuzare au dus la această sentință uriașă.
 
În momentul în care i-a prezentat pedepasa pentru faptele sale îngrozitoare, judecătorul i-a spus inculpatului că „ești un om foarte periculos".
 
Fiica bărbatului, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, a fost supusă unor abuzuri îngrozitoare atât din partea tatălui sau, cât și a unuia dintre prietenii săi, timp de 4 ani, în perioadă 2009-2013. Victima era violată și abuzata chiar și de 4 ori pe săptămână, până când și-a făcut curaj și și-a abandonat tatăl.
 
„Atunci când tata mă abuza, eu eram mică, nu aveam putere și nici pe cineva să mă asculte. Pur și simplu, nu aveam cum să apăr în față lui“, a declarat aceasta în față judecătorului, adăugând că tatăl ei nu a arată nicio clipă simpatie față de suferința prin care a obligat-o să treacă, notează The Guardian, citat de stirileprotv.ro.
 
Bărbatul nu și-a recunoscut vina și a refuzat oferta avocaților săi. Dacă și-ar fi recunoscut vina, bărbatul putea să primească doar 13 ani de închisoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii