Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre firmele defunctului om de afaceri Lazăr Mangu din Mangalia a fost dizolvată

ro

13 Jul, 2015 12:14 2027 Marime text
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor societăţii Vlady&Gaby SRL, luată luna trecută, prin care s-a decis dizolvarea societăţii şi radierea ei de la Registrul Comerţului. Hotărârea a fost luată de Argentina, Gabriela şi Vlad-George Mangu (ultimul minor, reprezentat prin curator), moştenitori ai lui Lazăr Mangu, care au declarat pe propria răspundere că societatea nu are datorii faţă de terţi şi bugetul de stat şi că nu există activ.
 
Amintim că un om de afaceri din Mangalia a fost găsit fără suflare în curtea casei sale, pe 4 aprilie 2012. Lazăr Mangu şi-ar fi pus capăt zilelor cu ajutorul armei de vânătoare, pe care o deţinea în mod legal. Potrivit datelor puse la dispoziţie de Oficiul Registrul Comerţului, numele bărbatului figura, la cea dată, în trei societăţi comerciale, respectiv Vlady & Gaby SRL, Black Sea Shipping şi Argentina SRL.
 
Unitatea Vlady & Gaby SRL, cu sediul pe strada Matei Basarab, din municipiul Mangalia, şi-a deschis porţile la începutul lunii februarie 2004, fondatorii fiind Lazăr Mangu, de 49 de ani şi Argentina Mangu, de 44 de ani. Domeniul principal de activitate al firmei a fost reprezentat de „construcţii şi reparaţii de nave".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii