Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un TIR a lovit șase mașini Opt persoane au ajuns la spital în urma unui accident grav produs în Arad

ro

17 Mar, 2016 18:58 1346 Marime text
 
În această după amiază a avut loc un accident în lanț pe DN 79 în, judeţul Arad. Un tir a lovit şase maşini într-o localitate din judeţ.  
 
Martori aflaţi în trafic le-au declarat poliţiştilor că automarfarul rula ca şi cum nu ar mai fi fost controlat şi a acroşat şi autoturisme de pe sensul opus, provocându-le avarii uşoare, precum ruperea oglinzilor, însă aceşti şoferi nu au rămas la locul accidentului, potrivit RomâniaTV.
 
Reprezentanţii Poliţiei Judeţene şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad susțin că un TIR care circula dinspre Oradea spre Arad, pe DN 79, a lovit iniţial un autoturism care circula în faţa sa, după care a mai lovit cinci maşini de pe acelaşi sens. În urma impactului,TIR-ul a ajuns în afara părţii carosabile.
 
Opt persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Arad, două cu atac de panică şi şase cu diverse leziuni, între acestea fiind şi şoferul TIR-ului, care, potrivit primei evaluări medicale, ar fi suferit un atac cerebral, potrivit aceleiași surse.
 



Sursa foto: ziarulargesenilor.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii