Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un terorist ISIS a fost arestat de polițiștii germani într-o tabără de refugiaţi

ro

13 Sep, 2015 17:43 1379 Marime text
Un terorist al Statului Islamic, care susţinea că este refugiat, a fost arestat în Germania, dintr-o tabără de refugiaţi din Stuttgart. El este cetăţean marocan şi are 21 de ani. De asemenea, el se folosea de o identitate falsă. Acesta a fost identificat, după ce poliţia a făcut legătura dintre acesta şi un mandat de arestare european, emis de către autorităţile din Spania.
 
Omul este acuzat că a recrutat luptători pentru Stat Islamic, unde avea rolul de persoană de contact pentru cine căuta să se alăture teroriştilor.
Autorităţile germane au mai găsit şi confiscat şi cutii pline de paşapoarte siriene care au fost introduse ilegal în Europa.
 
Arestarea a fost făcută în aceeaşi zi în care autorităţile germane au găsit şi confiscat cutii pline de paşapoarte sirene false (circa 10.000, după cum spun jurnaliștii de la cotidianul Tagespiegel), care au fost introduse ilegal în Europa şi care urmau să fie vândute şi distribuite mulţimilor de "refugiaţi". Aceştia urmau să se stabilească în Europa, ca refugiaţi de război.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii