Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr marinar din Constanța a dispărut fără urmă în apele Siciliei

ro

08 Apr, 2015 10:22 3076 Marime text
A dispărut fără urmă în apele Siciliei. Un tânăr marinar din Constanţa este de negăsit de mai bine de o săptămână, informează B1 TV.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, lucra pe o navă comercială sub pavilion maltez, care a plecat din golful Siciliei si urma să ajungă în Algeria. Pe drum, băiatul a dispărut fără urmă.

Autoritățile spun că l-au căutat ore în șir, dar susțin că băiatul s-ar fi aruncat în mare. Familia refuză să creadă acest scenariu.

Din familie de marinari, Vlad Nicolescu lucra ca ofiţer mecanic pe nava Josephine Prima, sub pavilion maltez. Pe 29 martie a fost văzut ultima oară.

Mama băiatului povestește că a vorbit cu el la telefon, înainte ca nava să plece din portul italian Chioggia, cu destinația Algeria. Atunci, Vlad era relaxat și fericit, susţine femeia.

Trei zile mai târziu a început coșmarul. Tânărul era de negăsit, deşi colegii de pe navă l-au căutat ore în șir.

Comandantul este de părere că Vlad ar fi fost depresiv şi s-ar fi luat la bătaie cu unii membri ai echipajului. Apoi, la nervi, s-ar fi aruncat în mare după ce şi-a devastat cabina.

„În cabină este dezordine, ei au spus că era devastată, gunoiul era răsturnat, scaunele la fel și el nu era. I-au găsit pe punte, în schimb, o pereche de pantaloni scurți cu care, după descriere, știu că dormea și au mai găsit și un pachet de țigări, ceasul și o brichetă pe o masă în camera ofițerilor", a spus Ema Nicolescu, mama lui Vlad, potrivit B1 Tv.

Însă familia românului nici nu concepe așa ceva.

„El nu s-a sinucis pentru niciun motiv din lume. Copilul meu era plin de viață și avea toate atuurile să aibă o viață bună pentru că-și făcuse un apartament și avea proiecte de viitor", a mai completat mama acestuia.

Ministerul Afacerilor Externe a luat legătura cu autoritățile pentru a da de urma tânărului.

Și prietenii lui Vlad s-au mobilizat pe rețelele de socializare. Ei strâng semnături pentru o petiție, către autoritățile italiene, cărora le cer să nu renunțe la căutări.


Sursa: B1 Tv
Sursa foto: ziarulring.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii