Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din județul Botoșani a fost reținut la Constanța. A atacat un bărbat care l-a prins în timp ce fura din mașina lui

ro

14 Feb, 2018 08:52 1539 Marime text
Un tânăr bănuit  de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie a fost reținut de polițiștii constănțeni. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 februarie a.c., tânărul în cauză a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Constanța.
 
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, bănuit de comiterea faptei.
 
Astfel, la data de 06.12.2017, tânărul în cauză, ar fi pătruns în interiorul unui autoturism, din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras un memory-stick iar în momentul surprinderii de către proprietarul autoturismului în cauză,  tânărul l-a lovit pe acesta, cu un corp dur în zona superioară a corpului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii