Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Botoşani a fost prins în timp ce transporta 80.000 de ţigarete, fără documente

ro

25 Jul, 2016 13:23 1444 Marime text
Polițiștii din Botoșani au ridicat 80.000 de țigarete de la un bărbat care le transporta cu o autospecială, fără să aibă documente legale. Cel în cauză este cercetat pentru contrabandă.

La data de 23 iulie a.c., poliţiştii specializați în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani au depistat în trafic, în localitatea Vlădeni, un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Botoşani, care transporta ilegal ţigarete, cu o autoutilitară.

Bunurile accizabile au fost descoperite în compartimentul pentru transport marfă, ascunse printre mai multe lăzi cu legume și fructe care ar fi urmat să fie comercializate într-un magazin alimentar.

Pentru cele 80.000 de țigarete, ambalate în 4.000 de pachete, de diferite mărci, de provenienţă „duty free”, conducătorul auto nu deţinea documente de proveniență.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării țigările, a căror valoare a fost estimată la 48.000 de lei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii