Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Un tânăr de 22 de ani, din Constanța, a fost condamnat la închisoare pe viață

ro

23 Jun, 2015 09:48 5826 Marime text
Ştefan Alexandru Stoica, de 22 de ani, din municipiu Constanţa, judecat după ce şi-ar fi ucis bunica, mătuşa şi un văr, după care ar fi fugit, sustrăgând o sumă de bani şi un automobil, a fost condamnat la închisoare pe viață.
 
Instanța a respins cererea tânărului de înlocuire arest preventiv cu măsura arestului la domiciliu sau cu cea a controlului judiciar. Stoica a fost obligat la tratament medical de specialitate.

Daune de peste 600.000 de euro
 
„Obligă pe inculpatul STOICA ŞTEFAN ALEXANDRU către partea civilă Martoiu Mădălin Gabriel la plata sumei de 250.000 euro în echivalent lei la data plăţii, cu titlu de daune morale reprezentând uciderea fiului său Martoiu Cristian Marius şi la plata sumei de 200.000 euro în echivalent lei la data plăţii, cu titlu de daune morale reprezentând uciderea mamei sale Martoiu Paraschiva şi obligă acelaşi inculpat către partea civilă Maroiu Ştefan la plata sumei de 80.000 euro în echivalent lei la data plăţii, cu titlu de daune morale reprezentând uciderea nepotului său Martoiu Cristian Marius şi la plata sumei de 150.000 euro în echivalent lei la data plăţii, cu titlu de daune morale reprezentând uciderea soţiei sale Martoiu Paraschiva“, conform minutei judecători.

„Viețașii“

De la Tribunalul Constanța, pedepse cu închisoare pe viață au mai primit, de-a lungul anilor: Remus Ştefan Chiper, „cuplul" Ştefan Niculescu - Shyti Blenis, Valentin Şlepac, Gilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu (fost jandarm). Ultimii doi au fost condamnaţi definitiv pentru uciderea Larei Șaban, sora lui Gilberto Ghiunal Şaban.

Poveștile care au îngrozit România

Remus Ştefan Chiper a fost găsit vinovat de magistraţii Tribunalului Constanţa de comiterea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, după ce, potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii constănţeni, ar fi asasinat trei bărbaţi şi le-ar fi furat autoturismele.

Ştefan Niculescu şi albanezul Shyti Blenis au fost judecaţi pentru presupusa asasinare a soţilor Ion din Mangalia şi a fiicei lor, Amalia, în vârstă de numai opt ani.  

Valentin Şlepac a fost acuzat de comiterea a trei asasinate, pe care însă susţine că le-ar fi comis la comanda „regizorului" Sergiu Băhăian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii