Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr de 19 ani s-a sinucis după o ceartă cu iubita

ro

07 Jun, 2015 20:13 1484 Marime text
 
Un tânăr de 19 ani s-a spânzurat cu un şiret, astăzi după-amiază, după ce, cu o seară înainte, s-a certat cu iubita lui la discotecă, informează romanialibera.ro. 

Tânărul a fost găsit spânzurat de un copac din pădurea de la marginea satului de către fratele lui mai mic când ducea calul la păscut, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui

Băiatul şi-a alertat tatăl, care îşi căuta fiul încă din cursul dimineţii, după ce nu a mai revenit la domiciliu, fiind plecat de acasă încă de sâmbătă seară.

Bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112, echipajul medical al ambulanţei deplasată la intervenţie constatând decesul.

„Din primele cercetări desfăşurate în acest caz, se pare că tânărul ar fi recurs la gestul extrem după ce s-ar fi certat cu iubita sa în cursul serii de sâmbătă, la discoteca din sat. El era plecat de acasă de ieri după-amiază, însă părinţii au presupus că a rămas pe parcursul nopţii la vreun prieten din localitate. Însă, din păcate, tânărul a fost găsit spânzurat cu un şiret în pădurea de la marginea satului”, a declarat, duminică, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Trupul tânărului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. 




Sursa: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii