Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr a trăit coșmarul vieții. L-a mușcat de penis… o nevăstuică! (video)

ro

03 Feb, 2016 14:57 7993 Marime text
 
Un tânăr din satul Soci, comuna Ghergheşti, se întorcea într-o zi acasă, după o zi de muncă. La un moment dat l-au apucat nevoile şi cum în sat nu sunt toalete ecologice, Ionuţ R., de 17 ani, s-a dus la un tufiş pentru a se uşura. Tânărul susţine că, în acel moment, l-a muşcat de penis…o nevastuică. Ionuţ spune că l-a sunat imediat pe tatăl său.

Presa locală susţine că în în credinta popularã din zonă acest lucru e vãzut ca un semn rãu, mai ales dacã un tânãr se întâlneşte cu o nevãstuicã. Se spune cã i se furã norocul şi că în sat va urma un mãcel între voinici pentru o fatã. Tatăl băiatului este revoltat, deoarece s-ar fi lovit de indiferenţa celor de la Ambulanţă care au ajuns la ei după nu mai puţin de şase ore. Adică, incidentul s-a petrecut pe la ora 18,00, iar ei au sunat la 112, pe la 18.30. De abia pe la orele 1.00 noaptea a ajuns şi ambulanţa, dupã ce aceștia au stat în frig, în fața Primãriei, mai multe ore.
 
“Am stat muscat de penis sapte ore pânã a venit ambulanța și alte patru ore la garã, pânã m-a vãzut o doctorițã”, a declarat adolescentul, pentru vremeanoua.ro. Ajuns la Urgență, dupã ce a fost examinat a fost dirijat către Spitalul de boli infectioase.
A fost dus tot cu ambulanța. I s-a spus cã nu este nimic grav și sã vinã la ora 8.00 dimineatã sã-l vadã o doctoritã. Tânărul s-au conformat, după ce a înnoptat în garã. Ajunși la spital, tatăl băiatului susține că nu s-a întâmplat nimic, deși băiatul lui acuza dureri mari. O doctoriţă i-a dat o reţetă adolescentului şi l-a trimis acasă. Tatăl băiatului spune că în România oamenii săraci nu au nicio şansă să fie trataţi.
Omul a plãtit reteta şi a plecat acasã sã-şi doftoriceascã copilul cum se pricepe mai bine: cu amoxicilinã, apã oxigenatã şi câteva fese. Cât despre vaccin antirabic nici pomeneală.

Video: vremeanoua.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii