Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un şofer aflat sub influenţa substanţelor halucinogene a produs un accident

ro

31 Aug, 2015 10:20 1296 Marime text
Un şofer, în vârstă de 24 de ani, a acroşat, noaptea trecută, un alt autoturism, pe bulevardul Tomis. În esenţă ar fi trebuit să fie un accident ca multe altele. Oamenii care au asistat la producerea incidentului rutier au declarat că li s-a părut ceva în neregulă cu felul în care se comporta şoferul care a produs accidentul şi au chemat Poliţia.
Trei echipaje s-au deplasat la intervenție, iar polițiștii au verificat autoturismul suspectului. În urma controlului, polițiștii au ridicat mai multe probe. Martorii spun că în autoturism se mai afla și un alt tânăr.
Pentru că şoferul începuse să fie din ce în ce mai nervos, poliţiştii rutieri s-au văzut nevoiţi să-l încătuşeze. Ei au bănuit că este ceva în neregulă cu el şi l-au supus unei testări. Rezultatul a arătat că tânărul consumase substanţe halucinogene. Tânărul a fost dus ulterior la spital pentru a i se recolta probe biologice. În urma analizării probelor biologice, medicii vor stabili și ce tip de substanțe halucinogene a consumat tânărul.
El a fost audiat azi noapte și i s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influența stupefiantelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii