Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un sfârşit de săptămână, marcat de accidente rutiere

ro

17 Apr, 2016 13:49 1623 Marime text
 
Weekendul acesta a fost unul plin de accidente. Nu ştim cum s-au aşezat planetele sau unde era plecată atenţia unor şoferi, însă numărul accidentelor a fost destul de mare. Ca să vedem şi partea bună a acestei situaţii, spunem că, din fericire, nu au existat accidente grave, cu răniţi grav sau morţi. Să le luăm pe rând, aşa cum ne-au anunţat oamenii legii. 

La data de 15.04.2016, ora 07.33, B. F. a condus un autoturism marca Daewoo pe strada Chiliei, din municipiul Constanţa, dinspre strada Soveja către strada Ion Raţiu şi ajungând la intersecţie cu strada Ion Raţiu, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Peugeot, condus de M. M., pe strada Ion Raţiu, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Tomis. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M. M.
 
La data de 15.04.2016, ora 10.52, I. C. a condus un autoturism Honda, pe strada Trandafirului, din Constanţa, dinspre strada Biruinţei către strada Crinului şi ajungând la intersecţie cu strada Andrei Mureşanu, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism Hyundai, condus de R. D., pe strada Andrei Mureşanu, dinspre strada Izvor către strada Portiţei. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui R. D.
La data de 15.04.2016, ora 12.52, S. C. a condus un autoturism marca Peugeot, pe DN 39 (în Agigea), dinspre Eforie Nord către Constanţa şi ajungând la marcajul pietonal din zona intersecţiei cu strada Nicolae Titulescu, a surprins şi accidentat pe N. A., care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.
 
La data de 15.04.2016, ora 12.37, A. T. a condus un autoturism marca Opel(taxi), pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Constanţa, dinspre bulevardul Mamaia către strada Nicolae Iorga şi ajungând în dreptul bl TLA a efectuat manevra de mers înapoi, unde a surprins şi accidentat pe I. F., care se afla pe partea carosabilă.
 
La data de 15.04.2016, ora 18.36, B. Ş. a condus un autoturism marca Dacia, pe DN 38 (în Techirghiol), dinspre Agigea către Negru Vodă şi ajungând la intersecţie cu strada Muncii, a efectuat viraj la stânga neacordând prioritate de trecere şi intrând în coliziune cu un autoturism marca Daewoo, condus de D. A., pe DN 38, dinspre Negru Vodă către Agigea. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D. A..
 
La data de 15.04.2016, ora 20.20, G. A. a condus un autoturism marca Daewoo pe strada Soveja, din Constanţa, pe banda 1, dinspre strada Adamclisi către bulevardul Tomis şi ajungând în zona farmaciei ,,Minifarm”, a efectuat o manevră de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia, condus de B. I., în aceeaşi direcţie de mers, pe banda de lânga axul străzii. În urma coliziunii autoturismul marca Dacia, a fost proiectat către stânga, pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu un utilaj de asfaltat, ce era parcat şi cu un autoturism marca Renault, pe care l-a proiectat într-un autoturism BMW,  ambele fiind parcate. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a două pasagere din autoturismul marca Dacia şi a unui pieton, aflat între cele două autoturisme parcate.

La data de 16.04.2016, ora 12.05, R. A., de 42 ani, a condus un autoturism VW, pe strada Fulgerului şi la intersecţia cu strada Dezrobirii, nu acordă prioritate şi intră în coliziune cu un autoturism Dacia, condus de G. N., acesta fiind rănit uşor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii