Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un scandalagiu a fost încătuşat de poliţişti în Vama Veche

ro

22 Jul, 2012 16:45 1142 Marime text

Duminică, la ora şase dimineaţa, un echipaj compus dintr-un jandarm şi un poliţist a fost anunţat că pe strada Delfinului, din Vama Veche o persoană străină a sărit pe un autoturism, de la mansarda unui imobil situat în imediata apropiere. Săritorul a provocat pagube la nivelul capotei, plafonului, parbrizului şi se manifestă violent.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au observat că o persoană cu comportament agresiv care înjura turiştii adunaţi în jurul ei şi lovea cu piciorele maşina. Persoana era lovită la nivelul feţei, în urma săriturii. Deoarece Sabin N., de 21 ani, din Techirghiol, nu s-a calmat, se manifesta violent, adresa injurii forţelor de ordine şi proprietarului maşinii avariate, a fost încătuşat până când la faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă. Pentru siguranţă, doi jandarmi au asigurat protecţia medicilor pe timpul transportului către unitatea de urgenţă.

Cercetările sunt continuate de lucrători de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia, sub aspectul săvârşirii faptelor de distugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii