Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost șef în Spitalul Județean Un renumit doctor din Constanța a decedat în urma unui accident

ro

07 Sep, 2015 11:03 5260 Marime text
 
Doctorul Gheorghe Nicolae, fostul şef al secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Constanţa a murit în urma unui accident rutier, la Filiaşi.

„Cu profundă durere, ne despărțim de bunul și minunatul nostru frate și cumnat dr. Nicolae Gheorghe, fost șef al Secției ATI din Spitalul Județean Constanța, care ne-a părăsit în urma unui groaznic accident. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Dumitrache și Mihai, frați, Marcela și Sica, cumnate”.
 
„Cu inimile cernite și cu adâncă durere, ne despărțim de cel ce a fost dr. Nicolae Gheorghe (Gică), fost șef al Secției ATI din Spitalul Județean Constanța. Fie ca Bunul nostru Părinte Ceresc să îl așeze acolo unde trebuie să fie în pace, unde harul pe care l-a avut a adus oamenilor numai bucurie, speranță și năzuințe pentru bine. Sandală, soție, Tudorel, fiu, și Ștefănel, nepot”.

Medicul făcea parte din comisia de ATI a Colegiului medicilor Constanta şi lucra într-un spital privat constănţean. 

În anul 2004, dr. Nicolae Gheorghe, medic primar ATI şef secţie pe atunci în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a primit Ordinului şi Medalia Meritul Sanitar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costea 07 Sep, 2015 17:30 Condoleante familiei si dumnezeu sa-l odihneasca.