Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un refugiat de 15 ani, bănuit că a omorât cu sânge rece o angajată a unui centru de azilanţi

ro

26 Jan, 2016 11:45 1014 Marime text
 
O angajată a unui centru de azilanţi din Suedia, în vârstă de 22 de ani, a decedat, aseară, la spital, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori în timpul programului de muncă, relatează BBC. Tânăra fusese înjunghiată în cursul dimineții, însă până seara inima ei a cedat.

Poliţia suedeză a reţinut un refugiat în vârstă de 15 ani, ce era cazat în centrul respectiv, fiind considerat principalul suspect al atacului. Polițiștii suedezi se plâng că astfel de incidente au loc tot mai des. Radio Suedia informează că toţi azilanţii găzduiţi de centru au fost transportaţi într-un alt loc, unde vor rămâne până la terminarea cercetărilor criminaliştilor suedezi.
 
Prim-ministrul Suediei, Stefan Lofven, s-a declarat oripilat de crimă și crede că este posibil ca mulţi dintre locuitorii ţării să se teamă de repetarea unor astfel de atacuri. 

Afluxul de solicitanți de azil, care a luat proporții spectaculoase începând cu luna august, a determinat Suedia să reintroducă în noiembrie anul trecut controale la frontierele sale.

Biroul Național pentru Migrație din Suedia găzduia la 1 ianuarie circa 101.000 persoane, adică 1% din populația țării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii