Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un procuror DNA s-a sinucis. S-a aruncat de la etaj. Prima reacţie a DNA

ro

15 Mar, 2019 09:13 2476 Marime text
Fostul șef al DNA Timișoara s-a sinucis în această dimineață, aruncându-se de pe clădirea care găzduiește sediul instituției din orașul de pe Bega, de la etajul șase al clădirii, transmite stiripesurse.ro.

Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în 2015.  Conform colegilor, nimic nu anunța acest gest. Tamas Schiffbeck a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol. Printre primii care l-a văzut a fost un ofițer antidrog, în aceeași clădire aflându-se și sediul DIICOT Timișoara. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

UPDATE

Primă reacție din DNA după suicidul șocant de la Timișoara. Conform România TV, conducerea DNA central susține că procurorul care și-a luat viața în această dimineață nu avea probleme disciplinare privind activitatea sa în cadrul instituției. Astfel, unica ipoteză plazibilă rămâne ca probemele procurorului să fi fost personale.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii