Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un procurist din Timişoara a murit în sala de judecată la Tribunalul Constanţa

ro

27 Jan, 2015 11:56 3289 Marime text
Un bărbat de 76 de ani, din Timişoara ar fi suferit un infarct în momentul în care solicita judecătorului să ia cuvântul. Echipajul SMURD sosit la faţa a încercat în zadar resuscitarea bărbatului.

Update ora 12.52

Bărbatul se numeşte Ion Manea şi este de meserie procurist. El reprezenta la Constanţa o persoană într-un proces de moştenire. Martorii spun că după ce şi-a încheiat pledoaria, omul şi-a adus aminte că mai avea ceva de spus, însă judecătorul nu i-a permis să ia cuvântul. Procuristul s-a întors în bancă şi în momentul în care s-a aşezat i s-a făcut rău. Atunci a făcut infarct.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • artemiziu 31 Jan, 2015 15:47 Nenea. Puiu a trăit cu harul de a-i ajuta pe toți cei din jur, neconditionat. Oare se va mai naste un asemenea om printre noi. A fost pentru noi un exemplu, cu toții am avut de invatat sau de copiat din felul lui exemplar de a fi. Un mare inginer pe toate planurile. Ne vei lipsi nespus de mult, nenea. Puiu. Dumnezeu sa te odihnească pe masura sufletului tau!
  • Tibi 28 Jan, 2015 09:36 Faptul ca iti ajuti familia, sau un prieten plecat departe la un proces nu inseamna ca esti de meserie procurist. A fost un om extraordinar care se sacrifica neconditionat pentru altii. Dumnezeu sa il odihneasca!