Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pompier, din Petroşani, a fost rănit la cap în timpul unei intervenții

ro

03 Dec, 2015 16:57 1877 Marime text
 
Pompierii de la al Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara au fost solicitaţi astăzi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișurile a două case situate în municipiul Petroșani.

Echipajele de pompieri și prim-ajutor ale Detașamentului Petroșani și subunității Lupeni au intervenit imediat pentru stingerea focului la cele două acoperișuri ale unor case situate pe strada Plopilor, din municipiul Petroșani. Pompierii au spus că arderea s-a extins cu repeziciune la garajul, acoperișul și mansarda unei case, la acoperișul unei alte locuințe situate în apropiere și la o anexă.

Pompierii din Petroșani și Lupeni au intervenit cu patru autospeciale de stingere a incendiilor, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD, în total în operațiune fiind implicați 27 de pompieri.

Nicio persoană nu a suferit arsuri sau intoxicații și nici nu a necesitat evacuarea. Pompierii au reușit evacuarea unui automobil de lux din garajul cuprins de flăcări, în timp ce un autoturism SUV a ars aproape în întregime.

Din păcate, în timpul operațiunilor de stingere desfășurate în interiorul unei case, un pompier, în vârstă de 32 de ani, a fost rănit în zona capului de elemente desprinse din structura acoperișului.

Acesta a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din Petroșani, pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii incendiului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii