Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un poliţist pe motocicletă, rănit de un şofer băut şi fără permis auto

ro

27 Jul, 2012 14:24 2226 Marime text

Un poliţist pe motocicletă a fost implicat într-un accident rutier pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Din câte se pare, Valeriu V. (32 ani), agent principal la Inspectoratul de Poliție Gorj, se deplasa către un accident rutier petrecut pe varianta Aurel Vlaicu. Polițistul avea puse în funcțiune semnalele acustice și luminile de avertizare.

La intersecția cu strada Dispensarului, motocicleta BMW condusă de agent a intrat în coliziune cu un autoturism, marca Opel, condus de Ionuț Rada Andone (32 ani), din Constanța. În urma accidentului, poliţistul a căzut de pe motocicletă şi s-a lovit uşor. Şoferul care a produs accidentul a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan și avea permisul suspendat pentru același motiv.

UPDATE: Potrivit poliţiştilor etilotestul a arătat că şoferul avea o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.Mai mult, permisul de conducere al şoferului a fost reţinut tot din cauza conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice.

Precizăm că poliţistul pe motocicletă şi-a continuat misiunea fără probleme, în urma incidentului. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nwo 27 Jul, 2012 11:45 Tentativa de crima... cu premeditare... motivele: conducere in stare de ebrietate, conducere fara permis... etc... totul a fost premeditat, gandit inainte de accident! stia ca nu are permis, stia ca nu are voie sa se urce sub influenta bauturilor alcoolice, etc... modificati legea domnilor senatori si deputati! am zis .:.