Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist de la Serviciul Rutier Constanța a ajutat o femeie care a căzut pe gheață să ajungă la spital. Mașina în care se afla aceasta s-a defectat

ro

17 Jan, 2018 14:45 1806 Marime text
În cursul serii de luni, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 20.40, aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, pe DN 3, agent șef de poliție Nicolae Stana, a observat un autovehicul care staționa pe marginea carosabilului, între localitățile Ion Corvin și Urluia, din județul Constanța.
 
Potrivit IPJ Constanța, poliţistul a identificat conducătorul autoturismului, o femeie, aceasta spunându-i că autovehiculul s-a defectat și încearcă să ajungă la Spitalul Județean Constanța. Femeia se afla împreună cu mama sa,  în vârstă de 77 de ani, care acuza dureri foarte mari la un membru inferior, în urma alunecării pe gheață.
 
Astfel, polițistul a rugat cele două femei să-l însoțească în autospeciala de poliție, ducându-le la Spitalul Județean Constanța, unde le-a lăsat în grija cadrelor medicale.
 
Agent șef de poliție  Nicolae Stana are 47 de ani și își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Rutier Constanța, din anul 2001.

Sursa foto: IPJ Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii