Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist de la Rutieră a circulat timp de trei ani cu motocicleta fără să dețină permis pentru această categorie

ro

22 Oct, 2015 22:09 2207 Marime text
 
Un caz șocant în Ilfov! Un motociclist de la Rutieră a circulat 3 ani fără să aibă permis pentru această categorie de motor.
 
Procurorii vor să afle cum a fost poliţistul trimis în misiuni, deşi nu avea acest drept.
 
Agentul de la Poliția Rutieră a circulat pe stăzi timp de trei ani în misiuni cu mototcicleta în ciuda faptului că nu deținea permis de conducere categoria A.
 
Potrivit România TV, descoperirea a fost făcută în urma cu câteva zile la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov. Superiorii și-au dat seama de acest lucru doar după ce polițistul a aplicat pentru a fi transferat la Birgada Rutieră a Capitalei. Atunci s-au făcut mai multe verificări și s-au controlat toate documentele bărbatului și astfel a ieșit la iveală că acesta a obținut permisul pentru motocicletă în urmă cu doar 3 luni. A fost deja demarată o anchetă la nivel intern iar potrivit unor surse din cadrul inspectoratului, șeful direct al bărbatului a fost demis.
 
Se pare că deja există și un dosar penal în instrumentare la Tribunalul Ilfov.
 
Însă acesta nu este primul caz de acest gen, astfel, un alt polițist din cadrul Poliției Române a condus mai bine de 10 ani mașinile instituției deși nu avea permis de conducere. 




Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii