Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist a murit în misiune. Mașina lui de serviciu a fost lovită în plin de un autoturism

ro

22 Nov, 2015 14:44 3207 Marime text
 
Inspectoratul Județean de Poliție Galați a anunţat că un polițist a murit, iar altul a fost grav rănit, azi noapte, după ce autospeciala de Poliție, cu care patrulau pe DN 26, pe raza comunei gălățene Tulucești, a fost acroșată de un autoturism, în dreptul comunei Tulucești, din județul Galați.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din specialiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, care face cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Cei doi polițiști au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" din municipiul Galați.
Unul dintre ei a suferit leziuni grave, iar celălalt, în pofida eforturilor depuse de medici, și-a pierdut viața.

"Poliția Română este alături de familiile celor doi polițiști și le va acorda tot sprijinul necesar pentru depășirea acestor momente extrem de dificile", se mai arată în comunicatul citat.

Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, transmite condoleanțe familiei și colegilor polițistului Baben Ionel, în vârstă de 46 de ani, din cadrul IPJ Galați, decedat în misiune în noaptea de 21/22 noiembrie a.c. și este alături de agentul șef adjunct Chiper Dorin, în vârstă de 36 de ani, rănit grav în aceeași misiune și aflat acum internat în Spitalul Județean Galați.
 
Agentul șef principal de poliție Baben Ionel a fost trecut astăzi în corpul ofițerilor, fiind avansat post-mortem de către ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, în gradul de subinspector de poliție.
În aceste momente grele, colegii din cadrul Poliției Române vor acorda tot sprijinul necesar familiei polițistului decedat în misiune, aceasta urmând să beneficieze de toate drepturile care se cuvin, conform legii.
Cei doi polițiști din cadrul IPJ Galați se aflau în această noapte în timpul serviciului, în misiune de patrulare pe DN 26, pe raza localității Tulucești, autospeciala de poliție fiind lovită frontal de un autoturism care a intrat pe contrasens”, se arată într-un comunicat al MAI.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii