Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un pieton lovit de un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

ro

06 Sep, 2014 13:49 2120 Marime text
În urmă cu scurt timp a avut loc un accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu în Constanţa, în zona Cetate. Un pieton a fost lovit de un autoturism.

UPDATE, ora 15.36

Oamenii legii transmit că  în jurul orelor 12.55, I. G. (bărbat, de 60 ani, din Constanţa ) a condus un autoturism pe DN 3 în afara localității Pietreni, dinspe Constanţa către Băneasa şi ajungând la Km 211+700m, a surprins şi accidentat pe B. P. M., în vârstă de 7 ani, din Pietreni, care lipsit de supraveghere, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, din partea dreaptă a conducătorului auto.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

UPDATE, ora 14.36

Oamenii legii transmit că în jurul orelor 13.10, F.D. (bărbat, de 37 ani, din Năvodari ) a condus un autobuz pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municpiul Constanţa, pe banda numărul unu de mers, dinspe strada Soveja către Staţiunea Mamaia şi ajungând în dreptul restaurantului Cetate, a surprins şi accidentat pe P. G. (femeie, de 51 ani, din Constanţa), care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii