Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pensionar a luat mai multe credite sub semnătură falsă!

ro

04 Sep, 2015 12:40 1016 Marime text
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul D.G.I.P.I – S.I.P.I. Constanța, au finalizat cercetările într-un dosar penal cu credite luate sub semnătură falsă.
Este vorba despre un pensionar din Constanţa, de vreo 60 de ani, care a ajuns să fie cercetat pentru săvârșirea a patru infracțiuni de înșelăciune și patru infracțiuni de uz de fals. Cum a ajuns în situaţia asta? Se pare că pensionarul C. Mihai, folosind înscrisuri oficiale sau sub semnătură privată falsificate, a obținut, în perioada august – octombrie 2014, de la un magazin şi de la patru bănci Constanța, credite de nevoi personale și carduri de credit în valoare totală de 30.928  de lei, atât pentru achiziționarea de produse electronice, electrocasnice și de mobilier de la două magazine, cât și pentru utilizarea în interes personal.
Asupra unui bun imobil al inculpatului C. Mihai s-a dispus luarea măsurii asigurătorii a sechestrului în vederea reparării pagubei produse prin infracțiunile reținute în sarcina sa. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus sesizarea Judecătoriei Constanța față de inculpatul C. Mihai cu privire la infracțiunile reținute în sarcina acestuia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii