Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un paznic din Medgidia, agresat şi tâlhărit de trei minori

ro

22 Oct, 2014 16:23 1137 Marime text
Poliţiştii Postului de Poliţie TF-TN Medgidia au fost sesizaţi telefonic de un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe peronul staţiei CF Medgidia, persoane necunoscute, prin violenţă, i s-a sustras un telefon mobil. Fapta ar fi avut loc duminică, iar victima a declarat că, în timp ce efectua serviciul de pază  la sediul Grupului Feroviar Român situat pe strada Republicii din Medgidia, la aproximativ 100 de metri de gară, a părăsit postul şi s-a deplasat spre peronul staţiei CF Medgidia. Trei persoane necunoscute s-au apropiat şi  l-au ameninţat pe bărbat. Astfel, cei trei l-ar fi agresat şi i-au sustras telefonul, în valoare de 900 lei.

Persoana vătămată a fost transportată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale, rămânând internat la secţia de Chirurgie.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul secţiei au efectuat cercetări şi activităţi specifice cu privire la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Au fost identificate trei persoane bănuite de comiterea faptei, trei minori de 12, 11, respectiv 16 ani. Minorul de 16 ani  a fost reţinut şi prezentat Judecătoriei Medgidia, care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii