Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un Opel căutat în Italia, descoperit la Punctul de trecere a frontierei Ostrov

ro

23 Nov, 2015 12:37 1493 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, ieri dimineaţă, în Punctul de trecere a frontierei Ostrov un autoturism marca Opel semnalat ca fiind căutat de autorităţile din Italia. Un bărbat de 42 de ani, domiciliat în Bucureşti, însoţit de un cetăţean bulgar, care călătoreau cu un autovehicul marca Seat Alhambra, înmatriculat în R. Bulgaria s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră. Ei tractau o platformă pe care era transportat un autoturism marca Opel Corsa cu numere de Italia.
În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul transportat pe plaformă este semnalat ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia, din data de 14.01.2015. La cercetări, cetăţeanul român a declarat că autoturismul Opel îi aparţine unei cunoştinţe din România care l-a contactat pentru a-l înmatricula în R. Bulgaria şi nu ştia că acesta este declarat furat.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „furt” , iar autoturismul, evaluat la aproximativ 13.500 de lei, a fost confiscat şi dus la sediul S.P.F. Ostrov în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii