Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un obiect zburător suspect a aterizat lângă o biserică din Drobeta

ro

24 Aug, 2015 23:34 1500 Marime text
În jurul orei 18.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața bisericii din cartierul Kiseleff din Drobeta Turnu Severin, a aterizat un obiect zburător suspect, care semăna cu o parașută, scrie informatiadeseverin.ro.
 
Deoarece locatarii au semnalat că, în cădere, obiectul a produs un zgomot foarte puternic, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți și jandarmi care au încercuit zona și au închis circulația pe strada din fața bisericii.
 
De asemenea, la fața locului au fost chemați și specialiștii SRI care au efectuat cercetări cu ajutorul unui detector în jurul obiectului alcătuit dintr-o plasă albă, care avea atașat o bucată din fier.
 
Primele suspiciuni ale polițiștilor au fost acelea că obiectul respectiv era o sondă meteo cu parașută care ar fi monitorizat calitatea aerului.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinți, Nicolae Lohon, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că obiectul respectiv nu prezenta pericol pentru populație.
 
Obiectul suspect a fost ridicat în siguranță, în jurul orei 20.30, de către specialiștii SRI și predat Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, pentru a stabili cu exactitate de ce natură este obiectul.

Sursa foto: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii