Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un număr de 11 constănţeni reţinuţi Au fost prinşi în flagrant în apropiere de graniţa cu Bulgaria

ro

17 Sep, 2014 11:34 1330 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat 11 cetăţeni români care sustrăgeau porumb în apropierea frontierei de stat cu Republica Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Băneasa au observat, noaptea trecută, la ora 01.00, cu ajutorul autospecialei cu termoviziune, mai multe persoane care se deplasau cu şapte atelaje hipo spre teritoriul Republicii Bulgaria.
Poliţiştii de frontieră români au desfăşurat o acţiune specifică de surprindere în flagrant a celor 11 bărbaţi care sustrăgeau porumb în apropierea frontierei de stat.
Bărbaţii în cauză au fost reţinuţi şi conduşi la sediul S.P.F. Băneasa pentru cercetări, întregul prejudiciu fiind recuperat.

Verificările au stabilit că sunt cetăţeni români şi au vârste cuprinse între 19 şi 53 ani, toţi fiind domiciliaţi în judeţul Constanţa.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit bărbaţilor în cauză actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de „tentativă de ieşire din ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”, furt şi furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii