Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou termen pentru Nicuşor Constantinescu. Curtea de Apel Bucureşti caută soluţii pentru audierea lui

ro

25 May, 2016 19:05 997 Marime text
Astăzi a avut loc un nou termen în dosarul în care este judecat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti intenţionează să îl audieze pe Nicuşor Constantinescu. Astăzi nu au reuşit, însă se caută soluţii pentru audierea lui prin videoconferinţă în cazul în care va fi în continuare netransportabil la termenul de judecată următor.
 
Potrivit minutei şedinţei de judecată de astăzi: "În dosarul 6854/2/2014 la Curtea de Apel Bucureşti. Amână cauza: În vederea auderii inculpatului Constantinescu Nicuşor Daniel, amână judecarea cauzei, urmând a se efectua verificări la Penitenciarul Spital Poartă Albă, respectiv IPJ Arest - Constanţa, cu privire la posibilitatea audierii acestuia prin videoconferinţă, în măsură în care nu va fi transportabil la termenul de judecată următor. Cu privire la măsură preventivă faţă de inculpata RAJDP Constanţa a se vedea ds. nr. 6854/2/2014/a5. În baza art.493 al.1 lit. a C.p.p. ia faţă de persoană juridică inculpata RAJDP măsură preventivă constând în interzicerea iniţierii şi respectiv suspendarea procedurii de dizolvare sau lichidare, pe o perioada de 60 de zile, de la dată pronunţării prezenţei până la dată de 22.07.2016 inclusiv. Cu contestaţie în 24 ore de la comunicare. Respinge că nefondată cererea inculpaţilor Constantinescu Nicuşor şi Cenuta Titi de efectuare a expertizelor tehnică de specialitate silvicultură şi financiar contabila şi cererea de audiere a martorului Butia Ionuţ. Încuviinţează proba cu înscrisuri solicitată de aceşti inculpaţi. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 24.05.2016".
 
Un nou termen a fost stabilit pentru 2 iunie, dată la care inculpaţii vor veni şi cu anumite documente pe care ei au dorit să le prezinte instanţei. 

La Curtea de Apel Bucureşti, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este judecat de Ana Maria Trancă, iar printre inculpaţii cauzei se află Felicia Tăicuţu, fost director general al Direcţiei Generale Economico-Financiare din CJC, Titi Cenuşă, fost arhitect-şef în cadrul Direcţiei Generale de Urbanism şi Lucrări Publice a Consiliului Judeţean, Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Lucian Simion, şef al Serviciului Utilităţi Publice din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa (în prezent, suspendat din funcţie), Ruxandra Luminiţa Darie, notar public, Ionuţ Ţiţimeaua, director general al Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, şi Costică Zelca, administrator al SC Stop SRL.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii