Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou termen la ÎCCJ în dosarul „Gala Bute”, în care este inculpată Elena Udrea

ro

10 Nov, 2015 22:54 1957 Marime text
 
Mâine este programat la Înalta Curte de Casație și Justiție un nou termen în dosarul „Gala Bute”, în care fostul ministru Elena Udrea este judecată pentru luare de mită și abuz în serviciu.
 
Astfel, la ultimul termen al procesului, din 21 octombrie, magistrații au respins cererile depuse de denunțătorii Elenei Udrea de a fi judecați mai repede prin procedura simplificată.
 
În acest caz este vorba despre Ștefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu și Dragoș Botoroagă, care au cerut să fie judecați prin procedura simplificată, după ce și-au recunoscut vinovăția în fața instanței.
 
De asemenea, magistrații au respins cererea formulată de Societatea Națională a Apelor Minerale de introducere în proces a Federației Române de Box, în calitate de parte responsabilă civilmente.
 
Vă reamintim, că fostul ministru Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.
 

Sursa foto: bzv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii