Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Un nou termen în dosarul grădiniţei „Micul Regat“. Se pregăteşte o cerere de recuzare (video)

ro

28 Oct, 2016 09:31 2277 Marime text


Azi, Judecătoria Constanţa are loc un nou termen în dosarul Centrului educaţional „Micul Regat“, unde mai mulţi copii ar fi fost abuzaţi chiar de angajatele unităţii.
 
Şedinţa de judecată este programată să înceapă la ora 11.00.
 
Cauza a fost instrumentată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar în faţa judecătorilor au fost trimise: Eliza Pufleanu, directorul centrului educaţional, suspectată de complicitate la infracţiunea de purtare abuzivă, Georgiana Vierescu şi Alina Cristina Arma, îngrijitoare, Victoria Larissa Hercuş şi Irina Petre, educatoare, dar şi Cristina Manolache, director educativ, bănuite de purtare abuzivă.
 
Dosarul este judecat de Alexandru Bogdan Arhip, din Judecătoria Constanţa.


 
Marius Mocanu, unul dintre avocaţii părinţilor, a solicitat amânarea dosarului însă judecătorul Arhip a respins cererea.

La termenul trecut, magistratul a decis emiterea unor noi mandate de aducere, care vor fi puse în executare de o echipă specială din cadrul Jandarmeriei Române. Această măsură a fost luată pentru ca cei mici să fie aduşi în faţa instanţei de oriunde se află în ţară.

La acest termen, părinţii pregătesc o nouă cerere de recuzare a judecatorului Arhip. 

UPDATE


Jandarmii au ajuns la instanţă. Nici la acest termen, copiii nu au fost găsiţi. Astfel, mandatele de aducere emise pe numele micuţilor nu au fost puse în executare.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii