Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:39 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou mecanism de selecţie a managerilor de spitale

ro

13 Sep, 2016 14:33 1088 Marime text
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, continuă să facă anunţuri. Acum, spune că va implementa un nou mecanism de selecţie a managerilor de spitale. Este şi cazul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, care are deocamdată manager interimar.
 
„Vom avea o nouă procedură de selecţie, un nou mecanism de selecţie a managerilor, unul transparent, care să se bazeze pe proiectul fiecărui manager pentru acel spital. Vom avea în vedere indicatori care să ţină cont în primul rând de curăţenia în spitale şi de feedback-ul pacientului", a spus Vlad Voiculescu la o conferinţă pe teme de sănătate, notează Agerpres.
 
De menţionat că feedback-ul pacientului va putea fi transmis prin SMS sau e-mail, însă după perioada de spitalizare. 

„Feedback-ul pacientului nu va mai fi colectat în spital, ci va fi colectat prin SMS sau prin e-mail după plecarea din spital. Întrebările se vor referi la curăţenia din spital, la condiţiile din spital, la modul în care a fost tratat, dacă i s-a cerut sau nu şpagă şi alte câteva lucruri pe care noi le considerăm relevante”, a spus ministrul Voiculescu.

 
În altă ordine de idei, Vlad Voiculescu a punctat un lucru absolut necesar este construcţia de spitale noi.   Citeşte şi Ministrul Vlad Voiculescu - Va fi dat un ordin care să reglementeze prețurile la medicamente
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii