Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou magazin Lidl s-a deschis la Constanța. Zeci de oameni au așteptat la coadă. Unde este situat magazinul (galerie foto-video)

ro

25 Oct, 2018 07:32 16294 Marime text
Un nou magazin Lidl se deschide astăzi, la ora 7.30 pe bulevardul 1 Decembrie 1918 - zona ICIL din Constanţa. Cu câteva zecide minute înainte de deschiderea magazinului, mai multe persoane s-au așezat deja la coadă și înfruntă frigul de afară pentru a fi printre primii care pășesc în noul Lidl. 

Oamenii speră să pună mâna pe ofertele pregătite cu ocazia deschiderii magazinului, astfel că s-au așezat la coadă cu mai bine de jumătate de oră înainte de a fi deschise ușile. 

De fiecare dată când a fost deschis un magazin Lidl la Constanța a fost aglomerație de la primele ore ale zilei. 
 
Reamintim că noul magazin Lidl a luat locul fostei fabrici de pâine Dobrogea din zona ICIL, municipiul Constanţa, fiind situat pe strada Industriei nr. 1, în zona ICIL, unde funcţiona fabrica de pâine, a cărei demolare a început în toamna anului 2016. Pentru acest amplasament a fost emis de către Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 829 din 31.03.2017, în scopul elaborării documentaţiei privind „Construirea unui imobil P+1E, cu funcţiunea de magazin retail, realizarea de parcaje la sol, amenajarea incintei cu spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, amplasare semnale publicitare, împrejmuire teren, organizare de şantier, amenajare accesuri auto şi pietonale“, pentru terenul cu suprafaţa de 8.455 mp, proprietate a SC Dobrogea Grup SA.
 
Noua construcţie are un regim de înălţime 7,575 m şi va fi compusă din parter + 1 etaj. Suprafaţa construită la sol este de 2.393,76 mp, iar suprafaţa construită desfăşurată, de 2.625,51 mp. În anul 2016, pe 11 noiembrie, a început demolarea fabricii de pâine nr. 2 de pe strada Industriei Mici nr. 1, deţinută de societatea Dobrogea Grup SA.

Sursa foto-video: ZIUA de Constanța
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii