Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou derby Săgeata înfruntă sâmbătă la Năvodari FC Voluntari

ro

09 Oct, 2014 13:45 2053 Marime text
sageata navodari derby fc voluntari, catalin anghel, florin patrascuVicelidera seriei întâi a Ligii a II-a de fotbal, Săgeata Năvodari, susţine, sâmbătă, un nou derby, întâlnind pe teren propriu, de la ora 11.00, echipa FC Voluntari, clasată pe locul trei.
„Este un nou meci contra unei echipe care trage la promovare. A făcut transferuri foarte bune şi are în componenţă jucători de valoare, cu experienţă, care au evoluat la formaţii mari. Este o echipă omogenă. Ştim că vom avea un meci greu, ştim că va trebui să desfacem sistemul defensiv al adversarului, unul bine organizat. Trebuie să câştigăm însă, deşi avem unele absenţe importante. Jucătorii care vor intra pe teren sâmbătă trebuie să arate caracter, determinare şi atitudine şi să moară pe teren”, a declarat antrenorul principal al Săgeţii, Cătălin Anghel.
„FC Voluntari e o echipă foarte bună, dar jucăm la victorie şi trebuie să câştigăm, pentru că avem ca obiectiv promovarea. Vreau să cred că am avut maturitatea să trecem  peste eşecul de la Piteşti”, a spus şi fundaşul central Florin Pătraşcu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii