Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un mort şi doi răniţi foarte grav Iată cum s-a produs tragedia de la Ciocârlia

ro

08 Jul, 2014 12:01 2601 Marime text
Conform Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, un bărbat de 37 de ani, cetăţean din Republica Moldova a condus un autocar, pe DJ 381, dinspre Medgidia către localitatea Mereni şi ajungând la intersecţie cu DN 3 nu a respectat semnificaţia indicatorului “oprire”, a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule format din cap tractor ce tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat în vârstă de 25 de ani, dinspre Ciocârlia către Constanţa. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a unui tânăr de 29 de ani, cetăţean moldovean, pasager pe locul din dreapta-faţă în autocar. Autocarul era înmatriculat în Republica Moldova şi nu transporta pasageri în momentul accidentului, mai transmite Biroul de presă al SPR. Tragedia s-a produs azi-dimineaţă, puţin după ora 4.30.
 
În urma impactului, şoferul autocarului şi colegul său aflat în dreapta, care era şoferul de schimb au fost proiectaţi zeci de metri prin parbriz. Cel de-al doilea a decedat pe loc, conform medicilor de la Ambulanţă. TIR-ul s-a răsturnat în c urtea unei case aflate lângă intersecţie, iar şoferul a rămas încarcerat şi a fost scos din cabina zdrobită de pompierii de la Descarcerare. Cei doi supravieţuitori au fost transportaţi în comă la Camera de resuscitare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Poliţiştii au luat legătura cu familiile celor doi cetăţeni din Moldova pentru a le da veştile groaznice. 

Sursa foto: reporterntv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • AABBCC 08 Jul, 2014 13:05 Intersectia respectiva mereu creeaza probleme....ar trebui semnalizata mai bine.....semne de STOP vizibile .....