Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un minor a evadat din incinta Biroului Urmăriri al IPJ Galați. Unde a fost găsit adolescentul

ro

03 Jun, 2019 22:44 1558 Marime text
Un minor de 16 ani, din Galaţi, care a evadat, luni, din incinta Biroului Urmăriri al Inspectoratului de Poliţie Judeţean din localitate a fost depistat de poliţişti şi reţinut pe bază de ordonanţă, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Gabriela Costin, informează Agerpres.ro

Potrivit acesteia, adolescentul a fost depistat de poliţişti când încerca să revină la domiciliu şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de evadare. În cazul lui va fi pusă în executare sentinţa penală de internare într-un centru educativ.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au depistat, luni, în jurul orei 11,30, un minor, de 16 ani, pe numele căruia Judecătoria Galaţi emisese, în februarie, o sentinţă penală de internare într-un centru educativ pe o perioadă de un an pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Adolescentul a fost predat poliţiştilor din cadrul Biroului Urmăriri şi, în jurul orei 14,30, profitând de un moment de neatenţie a acestora, a fugit din sediul poliţiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru evadare şi neglijenţă în serviciu. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii