Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident grav Un microbuz s-a răsturnat încercând să evite un biciclist. A fost solicitat elicopterul SMURD

ro

15 Apr, 2015 10:35 2478 Marime text
 
Un accident s-a produs astăzi în localitatea Izimşa, între localităţile Vânju Mare (judeţul Mehedinţi) şi Calafat (judeţul Dolj). Un microbuz a lovit un cap de pod. Şase persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă. Şoferul a fost cel mai puţin rănit, el a fost cel care a scos victimele din microbuz.

 Accidentul s-a produs după ce un microbuz care transporta călători ar fi încercat să evite un biciclist şi a lovit un cap de pod, potrivit IJP Mehedinţi, relatează Romaniatv.net. Şase persoane au fost rănite, iar două persoane se află în stop cardiorespirator. Cinci dintre victime se aflau în microbuz, iar cea de-a şasea este biciclista, pe care şoferul a încercat să o evite. Medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, sosiţi la locul accidentului, au solicitat şi un elicopter SMURD de la Craiova care să preia cele două victime, pentru a le transporta la Spitalul din Craiova.

UPDATE, ora 10.45
Din păcate, pentru cele două persoane grav rănite în accidentul produs în județul Mehedinți a fost prea târziu decedând la scurt timp. O femeie care avea mai multe traumatisme a fost preluată de elicopterul SMURD solicitat la fața locului, urmând să fie dusă la Craiova.

Sursa: Romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii