Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Meci al FC Viitorul, suspect în raportul unei agenţii de monitorizare a pariurilor! Reacţia clubului

ro

04 Jul, 2016 15:37 1734 Marime text
Un meci al echipei de Liga 1 FC Viitorul figurează într-un raport anual al FederBet (agenţie belgiană de monitorizare a pariurilor) ca fiind suspect, scrie prosport.ro. Este vorba de partida FC Viitorul - ASA Tg. Mureş 6-1, disputată pe 2 mai 2016. Potrivit sursei citate, raportul Federbet a fost prezentat la Bruxelles, în faţa Parlamentului European.

Cei de la FC Viitorul resping însă orice implicare a clubului constănţean în probleme de genul celor semnalate de FederBet. „E comic aşa ceva! Nu am ce să comentez. ASA Tg. Mureş nu mai reprezenta nimic la ora meciului din punctul de vedere al jocului, nu bătuse pe nimeni. Nu ştiu de ce e suspectată această partidă, probabil prin prisma scorului. Dar cine a văzut meciul ştie că nu a fost nimic necurat. Menţionarea FC Viitorul în asemenea probleme e peste puterea mea de înţelegere“, a declarat Paul Peniu, preşedintele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“.   

UPDATE: Pe marginea acestui subiect, FC Viitorul a emis şi un comunicat de presă, în care precizează: 

„Urmare a articolului apărut, luni după-amiază, în presa centrală cu privire la regăsirea meciului FC Viitorul - ASA Tg. Mureș pe lista agenției de monitorizare a pariurilor, FederBet, clubul nostru are următoarea poziție:

- FC Viitorul EXCLUDE orice preocupare și asociere cu astfel de practici.
- Clubul nostru a fost întotdeauna preocupat doar de fotbal și nu va intra niciodată în lucruri de acest gen.
- La începutul acestui an fiecare angajat al clubului FC Viitorul a semnat declarație pe propria răspundere că înțelege să respecte Regulamentul disciplinar al FRF, care reglementează și sancționează Corupția / Pariurile sportive / Integritatea competițiilor (art.60), Integritatea meciurilor (art.60 bis) și Manipularea rezultatului unui joc (art.61)“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii