Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un magazin de pe strada Nicolae Iorga, peste drum de Capela Militară, a fost spart, noaptea trecută (galerie foto)

ro

07 Dec, 2017 14:22 4041 Marime text
Un magazin de produse generale, deschis recent pe strada Nicolae Iorga, peste drum de Capela Militară, a fost spart, noaptea trecută, de persoane necunoscute, hoții furând mai multe bunuri dar și unitatea calculatorului. Spargerea  a fost  semnalată de proprietarii magazinului care, dimineață când au venit să deschidă spațiul comercial, au constatat o gaură la partea de jos a ușii din termopan, de la intrare.

Era suficient de mare cât să fi putut intra un copil sau o persoană mai slabă. Magazinul nu are sistem de supraveghere însă este situat perete în perete cu o agenție de schimb valutar care dispune de camere de supraveghere. Se pare, însă, că hoții au venit dinspre gangul care duce în parcarea din spatele blocurilor. Pe gang au fost găsite mai multe monede scăpate, probabil din mână, de hoți. Erau o parte din mărunțișul lăsat  într-un sertar al tejghelei. Polițiștii constănțeni, alertați de proprietari, au început investigațiile, efectuând amprentări și fotografii. Deși este amplasat într-o zonă relativ centrală, cartierul de blocuri de peste drum de Spitalul Județean de Urgență Constanța și de Capela Militară pare să fie o țintă a hoților.

Aici se înregistrează frecvent infracțiuni. Spargeri și furturi de și din spații comerciale sau apartamente. Distrugeri de autoturisme în parcare. Cele mai multe cazuri reclamate de păgubiți și constatate de polițiști rămân cu autori necunoscuți.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii