Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un iranian a fost reţinut de poliţiştii români pentru trafic de droguri de mare risc

ro

18 May, 2016 17:35 1706 Marime text
Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus, astăzi, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui cetățean iranian pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc.
 
În cauză există suspiciunea rezonabilă  că la data de 17.05.2016 inculpatul a vândut pe raza municipiului București contra sumei de 4.500 euro, cantitatea de 496,37 grame opium şi a deţinut în vederea vânzării cantitatea totală de 43,27 grame opium.
 
Astăzi s-a propus Tribunalului București – Secția I-a Penală luarea măsurii preventive a arestului pe o durată de 30 zile față de inculpat.
 
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de Poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București- Serviciul Antidrog.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii