Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un îngrijitor de animale din Cobadin, cercetat pentru tentativă de omor

ro

25 Jul, 2012 19:24 1133 Marime text

La data de 24 iulie 2012, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a inculpatului VIZIRU GHEORGHE, de 56 de ani, din comuna Cobadin, judeţul Constanţa, îngrijitor de animale la o fermă din comuna Valu lui Traian, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

S-au certat din cauza unor baloturi de lucernă

La data de 23 iulie 2012, în jurul orei 15.30, în cursul unui conflict spontan, când s-au certat din cauza unor baloturi de lucernă pe care inculpatul îi vindea părţii vătămate, de pe un teren agricol de la marginea comunei Valu lui Traian, inculpatul i-a aplicat părţii vătămate P.M., în vârstă de 43 de ani, o lovitură cu un cuţit în zona toracică stângă şi i-a provocat leziuni vindecabile în 16-18 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie prin hemopneumotorax stâng.

În cursul zilei curente a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru următoarele 29 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionareTribunalului Constanţa.
Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de tentativă la omor este închisoarea de la 5 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii