Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un infractor urmărit internaţional de spanioli a fost depistat de poliţiştii români

ro

14 Aug, 2015 10:12 1563 Marime text
 
Un bărbat, de 29 de ani, căutat de autorităţile din Spania pentru comiterea infracţiunii de omor, a fost depistat de poliţiştii din Timiş, în urma schimbului de date şi informaţii operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională  - Inspectoratul General al Poliției Române.
Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, l-au depistat, ieri, pe raza municipiului Lugoj, cetăţeanul spaniol.
Pe numele acestuia, autorităţile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de omor, pe teritoriul Spaniei. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi prezentat  magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, care vor dispune măsurile legale până la predarea către autorităţile spaniole.
De asemenea, autovehiculul pe care cetăţeanul spaniol l-ar fi utilizat pe teritoriul României a fost indisponibilizat.
Totodată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului, faţă de bărbatul, de 27 ani, la domiciliul căruia urmăritul a fost depistat.
La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj, Secţiei  7 Rurale  Lugoj  şi  luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale.


sursa foto: maramedia.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii