Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost prim-procuror, în vizorul ANI cu avere nejustificată. E vorba de zeci de mii de euro

ro

23 Feb, 2016 14:43 1330 Marime text
 
Agenția Naționalã de Integritate (ANI) a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 132.004 lei (aprox. 29.607 euro), între averea dobânditã și veniturile realizate în perioada exercitării funcției publice de cãtre Betelie Mihai, fost prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București.
 
De aceea, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției publice de cãtre Betelie Mihai.
 
Ceid e la ANI susțin că acesta a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Betelie Mihai nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii