Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6 - Crimă anunţată la 112. Tânără găsită strangulată la Mamaia. Principalul suspect, un fost preot, a fost REŢINUT

ro

11 Apr, 2015 14:09 3723 Marime text


O adolescentă de 15 ani a fost găsită strangulată într-un apartament din staţiunea Mamaia. Potrivit primelor informaţii, autorul crimei ar fi un fost preot, pe care îl cunoscuse pe internet, informează România TV.

Potrivit sursei citate, fostul preot a ajuns vineri în stațiunea Mamaia şi a cunoscut-o pe tânără pe internet. Şi-au dat întâlnire într-un apartament din Mamaia. Aici a avut loc şi crima. Potrivit unor surse citate de Neptun TV, crima a fost anunțată vineri, în jurul orei 22, la numărul unic de urgențe 112. Politiştii au găsit-o pe fată legată de gât cu un cablu. Principalul suspect este fostul preot, în vârstă de 40 de ani, cu care s-a întâlnit fata. El a fost găsit pe o plajă din staţiunea Mamaia şi condus la IPJ Constanța. Fostul preot va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Constanța cu propunere de arestare, se mai arată la România TV.

UPDATE 6, ora 20.02

Procurorii constănţeni au emis ordonanţă de reţinere pe numele lui Laurenţiu Constantin Aspru. Acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 5, ora 18.15

Coincidență sau nu, numele bărbatului apare într-un dosar aflate pe rolul Judecătoria Bistriţa. Următorul termen al cauzei este stabilit pentru data de 23 aprilie.

UPDATE 4, ora 15.58

Potrivit evz.ro,"victima ar fi o minoră de 15 ani, din oraşul Năvodari, dar anchetatorii au trecut-o deocamdată la „cadavru cu identitate necunoscută”, având în vedere că singurul document găsit în apartamentul în care victima a fost strangulată este un act în care se face referire la o tânără de 15 ani, nicidecum o carte de identitate sau certificat de naştere. Ea va fi identificată abia după efectuarea necropsiei, în această după amiază, deşi mama fetei, contactată de anchetatori ar fi confirmat că este vorba de fiica ei. Vecinii din bloc spun că tânăra locuia cu chirie, de mai mult timp, în acel apartament din Mamaia".

UPDATE 3, ora 15.48

Surse apropiate anchetei ne-au declarat că fostul preot ar fi venit seara trecută la Constanţa, pentru a se întâlni cu minora, după ce aceştia se cunoscuseră pe Facebook şi stabiliseră să se întâlnească. Din câte se pare, dintr-un motiv încă necunoscut, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, iar bărbatul de 37 de ani ar fi strangulat-o pe tânără cu firul de la fierul de călcat. După aceea, el a sunat şi şi-a anunţat oribila faptă, a aruncat telefonul însă a fost prins. Laurenţiu Constantin Aspru este căsătorit şi are doi copii.

UPDATE 2

Potrivit unor surse, suspectul principal este Laurenţiu Constantin Aspru (37 de ani), din Bistriţa Năsăud. El ar fi fost cel care ar fi anunţat crima, la 112, la ora 10.14, spunând că a avut loc un omor în blocul Arlechin din Mamaia. După care şi-ar fi închis telefonul, nemaiputând fi sunat înapoi. la faţa locului s-au deplasat Poliţia şi Ambulanţa, fiind găsită o tânără stragulată cu un cablu electric.  Medicii de pe Ambulanţă nu au făcut decât să constate decesul. Tânăra moartă avea 15 ani şi era din Năvodari. Poliţişti au efectuat cercetări la faţa locului, iar în mai puţin de o oră l-au depistat şi pe principalul suspect, Laurenţiu Constantin Aspru, care se afla într-un autoturism Volvo, între Mamaia şi Năvodari. A fost condus la audieri şi, din câte se pare, şi-ar fi recunoscut fapta.

UPDATE 1

Călin Gavrilaş, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a declarat: "Se pare că persoana respectivă a fost preot într-un judeţ din Ardel. Nu e constănţean şi nu a fost la Arhiepiscopia Tomisului".

Sursă foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii