Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un documentar ce vă va schimba viaţa! Ce este aditivul E441? (video)

ro

14 May, 2016 17:09 141249 Marime text
Câţi dintre noi sunt atenţi la ce mănâncă? Câţi dintre noi, atunci când merg la cumpărături, aleg produsele alimentare în funcţie de cât de sănătoase sunt, de ce ingrediente conţin şi nu în funcţie de aspect, gust sau preţ? Oare câţi dintre noi citesc eticheta unui produs, urmărind cu atenţie compoziţia şi termenul de valabilitate?
 
Poate dacă am fi atenţi la acestea am renunţa la unele produse care conţin ingrediente nesănătoase în favoarea altora mai sănătoase. Poate nu ne-am mai face cumpărăturile în funcţie de gustul şi preţul produselor alimentare, ştiind că ne costă propria noastră sănătate.
 
Din dorinţa ca alimentele, în special carnea şi preparatele din carne, să aibă un aspect mereu fraged şi un termen de valabilitate cât mai mare, mulţi producători aleg să folosească potenţiatori de gust şi aditivi alimentari care ajută la menţinerea aspectului proaspăt. Mai mult, medicii nutriţionişti afirmă că unii producători adaugă şorici, apă, grăsime şi tendoane, în cantităţi mai mari decât ingredientul de bază, carnea.
 
Astăzi vom vorbi despre aditivul E441. Suntem convinși că puțini au auzit de el. Filmulețul pe care vi-l prezentăm vă va schimba total modul în care veți privi de acum produsele alimentare! Etnia musulmană va fi şi mai şocată!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii