Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un deputat german a fost prins cu... droguri asupra sa

ro

02 Mar, 2016 23:12 1084 Marime text
Un deputat ecologist din Germania a demisionat astăzi din mai multe funcții politice, după ce Poliția a descoperit asupra sa o cantitate mică de droguri de sinteză. Culmea este că el și-a păstrat totuși mandatul de parlamentar. 
 
Volker Beck, de 55 de ani, a fost prins de poliție în timpul unui control cu ”0,6 grame dintr-o substanță narcotică asupra sa”, a declarat pentru ediția online a cotidianului german Bild o purtătoare de cuvânt a Parchetului din Berlin, citată de AFP.
 
Potrivit ”Bild”, ar fi vorba de ”crystal meth” sau metamfetamină, un drog de sinteză care dă foarte mare dependență, descoperit în timpul unui control stradal. Autoritățile nu au confirmat până acum natura precisă a drogului.
 
Deputatul din partidul Verzilor a fost arestat ieri, la Berlin, relatează DPA. Potrivit agenției germane de știri, el este deputat din partea acestei formațiuni din 1994.
 
În 2014, deputatul social-democrat Michael Hartmann a demisionat și el din mai multe funcții după ce asupra sa a fost descoperită o cantitate de ”crystal meth”, potrivit agerpres.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii