Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cunoscut interpret a murit într-un accident cumplit de ATV

ro

26 Oct, 2018 10:26 3607 Marime text
Cunoscutul interpret Bogdan Chirosca a murit aseară după un accident cumplit. Bărbatul se afla pe un ATV şi nu a observat delimitarea unei proprietăţi private, scrie bzi.ro. În urma impactului extrem de violent aproape ca a fost decapitat. Nu a avut nicio şansă de supravieţuire, iar vestea a căzut ca un trasnet peste toţi cei care îl cunoşteau.

Bogdan Chirosca ieşise la plimbare cu ATV-ul. Era pasionat de drumeţii şi nu de putine ori a ales sa-si petreaca timpul liber "calare" pe ATV. Asa a facut si ieri dupa-amiaza, cand a plecat, din cate se pare, cu mai multi prieteni la plimbare.

Mergand pe ATV, probabil cu destul de multa viteza, nu a observat ca se apropia de o proprietate privata semnalizata printr-un panou legat de un stalp de tensiune electrica si un stalp de beton care se foloseste la vie, cunoscut sub numele de "spalier". Rana pe care o suferise la gat era incompatibila cu viata. Dupa ce a fost declarat decesul, politistii au inceput o ancheta.

"Cand am ajuns acasa l-am vazut jos. Am sunat imediat la 112 si am spus ce s-a intamplat. Noi am delimitat proprietatea, nu puteam face un gard pe intreaga suprafata, am delimitat doar calea de acces. Ne-am speriat, este normal", a precizat proprietarul terenului.

Pe Facebook mesajele de adio au inceput sa curga. "A fost un om minunat, nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva... Nu pot sa imi revin, este cumplit", a spus unul dintre apropiatii lui Bogdan Chirosca.

Barbatul facea parte din formatia Concert Band.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian 27 Oct, 2018 19:46 cam multe nu a observat , zid de veton saca era conform felului vosyru de a scrie nu l ar fi observat ;)) zice ti xa a depasit cu buba stiinta acea proprietate privata si la durut in cur ca era nate vedeta