Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil… independent de 13 ani a primit o lecţie de la mama lui

ro

20 Sep, 2015 10:25 2037 Marime text
Heidi Johnson este o mamă singură, care are de-a face cu un copil mai rebel. După o ceartă aprinsă cu Aaron, femeia s-a decis să îl pună la punct pe băiatul care s-a declarat independent. Ea i-a scris o scrisoare pe care apoi a postat-o pe Facebook. Femeia i-a enumerat toate responsabilităţile pe care le are de acum, având în vedere că puştiul a vrut să fie pe cont propriu de la această vârstă fragedă.
Iată scrisoarea incredibilă trimisă de Heidi, către puştiul ei rebel
„Dragă Aaron,
Din moment ce ai uitat că ai doar 13 ani, că eu sunt părintele tău şi pentru că nu poţi fi controlat, e timpul să te învăţ o lecţie despre independenţă. Totodată, din moment ce mi-ai aruncat în faţă faptul că eşti pe banii tăi de acum, îţi va fi uşor să îmi plăteşti lucrurile pe care ţi le-am cumpărat în trecut. Dacă vrei să ai lumină şi acces la internet va trebui să plăteşti partea ta:
Chiria-430 de dolari
Electricitatea-116 dolari
Internet-21 de dolari
Mâncare-150 de dolari
De asemenea, va trebui să duci gunoiul luni, marţi şi miercuri şi să bagi şi aspiratorul în aceste zile. Va trebui să îţi cureţi baia săptămânal, să îţi faci singur de mâncare şi să faci curăţenie după tine. Dacă nu vei respecta aceste lucruri, te voi amenda cu 30 de dolari, în fiecare zi. Dacă te decizi că mai bine eşti copilul meu din nou şi nu un coleg de apartament, atunci puten renegocia aceşti termeni. Cu dragoste, mama ta."
Scrisoarea a avut succes. Heidi Johnson a dezvăluit că Aaron s-a schimbat radical după ce a citit mesajul.
„După ce a citit scrisoarea, s-a dus în camera lui şi după aproximativ o oră, a mai scos nişte aparate electronice pe care eu am uitat să le iau, pentru că simţea că nu le merită până nu îşi schimbă comportamentul. Şi-a cerut iertare şi m-a întrebat ce poate face pentru a îndrepta lucrurile şi pentru a-şi putea recupera tot ce i-am confiscat. S-a schimbat complet. Acum face tot ce îi cer.", a mărturisit Heidi.
Sursa foto: mirror.co.uk
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii