Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Un copil de 12 ani a murit după ce a plecat să se plimbe cu mașina fratelui șău și a provocat un accident rutier (galerie foto)

ro

09 Jul, 2019 09:54 3914 Marime text
Un copil de 12 ani a murit în această dimineață după ce a plecat să se plimbe cu mașina fratelui șău și a provocat un accident rutier. 

Potrivit ISU Vslui, Ambulanța Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Vaslui a intervenit în localitatea Băcești, comuna Bacet, pentru un copil în vârstă de 12 ani care a fost lovit de un autoturism în urma unui accident rutier.

Din primele informații, copilul accidentat a fost găsit în stare de inconștiență, în stop cardio respirator. 

Din păcate, la ora 09.47, minorul implicat în accidentul rutier din localitatea Băcești,comuna Băcești, a fost declarat decedat.

„Din câte se pare, la volanul autoturismului care a lovit un cap de pod, se afla chiar copilul in vârstă de 12 ani” - au mai transmis reprezentanții ISU Vaslui.

UPDATE. 

Poliţiştii vasluieni au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că accidentul din comuna Băceşti, în care un copil de 12 ani a murit, a fost provocat de fratele acestuia, un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu avea permis de conducere.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că accidentul a fost provocat de un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu deţinea permis de conducere. În maşină se mai aflau doi fraţi de-ai tânărului, în vârstă de 17, respectiv 12 ani, mama acestuia şi un unchi. Din accident a rezultat decesul minorului în vârstă de 12 ani, care circula pe locul din stânga conducătorului auto, maşina fiind cu volanul pe partea dreaptă. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere fără permis", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.


Iniţial, salvatorii ajunşi la faţa locului au crezut că cel care provocase accidentul a fost chiar copilul de 12 ani, deoarece l-au găsit pe acesta singur lângă autoturism.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz

Sursa foto: ISU Vaslui
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii