Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil a murit după ce s-a înecat într-un bazin. Medicii nu l-au mai putut ajuta

ro

26 Dec, 2018 21:07 2378 Marime text
Un copil în vârstă de şase ani a fost adus la spital, în comă profundă, după ce s-a înecat într-unul dintre bazinele Aqualand Deva, scrie antena3.ro

Minorul a fost scos din apă în stop cardiorespirator, iar până la sosirea Ambulanţei i-au fost făcute manevre de resuscitare, de către angajaţii Aqualand, împreună cu un turist, susţine medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, Echipajul de pe Ambulanţă a continuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului SMURD cu medic. 

Cordul copilului a pornit, iar acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Deva. 

„Pacientul se află în comă profundă, este internat la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. 

Potrivit reprezentanţilor Aqualand Deva, tragedia s-a produs într-un bazin de 1,6 metri, iar copilul a intrat în apă împreună cu un adult, iar apoi a fost lăsat nesupravegheat. 

În ajutorul lui ar fi sărit un salvamar şi o asistentă, angajaţi ai complexului turistic, potrivit managerului Aqualand, Corina Costea, citată de ziardehunedoara.ro. 

Complexul Aqualand Deva este administrat de Serviciul Baze Sportive şi de Agrement, o structură a Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii